Behov for fosterhjem

Mange barn i Norge trenger fosterhjem. Har du rom for en til?

Barneverntjenesten i Porsgrunn søker etter fosterhjem til enslige mindreårige flyktninger.

Enslige mindreårige flyktninger er barn og ungdom som har flyktet fra hjemlandet sitt ofte på grunn av krig og uroligheter. De har flyktet fra familie, søsken og venner i håp om å få en bedre fremtid.

Barna kommer fra ulike omsorgssituasjoner og har ulik skolebakgrunn. Barna står i behov for trygge og stabile voksne med rom for mye omsorg.

Som fosterforeldre for enslige mindreårige møter man barn som kommer fra en annen kultur og snakker et annet språk.

Vil du være med på å gjøre en viktig forskjell for disse barna?

Fosterforeldre får veiledning og er ikke alene om oppgaven. Ansvaret for opplæringen og veiledningen er fordelt mellom Bufetat og barneverntjenesten i kommunen.

Ved spørsmål eller interesse kontakt:
Tordis Sofie Kuven ved barneverntjenesten i Porsgrunn kommune.
Telefon: 35 54 74 35/ 952 40 661
E-post: Tordis.Kuven@Porsgrunn.kommune.no