'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Åpnet GREP på Rødmyr

I går var det offisiell åpning av arbeidsinkluderingsbedriften GREPs nye lokaler på Rødmyr. Ordførerne fra 3 av de 4 eierkommunene stod for snorklippingen.

Bilde: Bambles ordfører Hallgeir Kjeldal, Skiens ordfører Hedda Foss Five, tidligere styreleder i GREP Finn Tallakstad, Porsgrunns ordfører Robin Kåss og nåværende styreleder i GREP Trond Ballestad. GREP Rødmyr er GREPs nye produksjons- og arbeidsinkluderingsbygg i Skien.

Bygget ligger i Rødmyrveien 57 og er på hele 9200 kvadratmeter. Det huser store deler av GREPs produksjon. Under samme tak finner vi produksjonsavdelinger for blant annet søm og tekstil, mekanisk, pakking og montering, snekker, trykkeri og vaskeri.

Til sammen skal rundt 230 mennesker skal ha arbeidsplassen sin der. Arbeidsstokken varierer fra helt ordinære ansatte til multihandikappede med få viljestyrte bevegelser. Arbeidsplassene er tilrettelagt slik at alle skal ha en meningsfylt arbeidsdag.

De aller fleste av avdelingene som skal holde til på GREP Rødmyr var på plass midt i september. De er derfor allerede godt i gang med høstens oppgaver og leveranser.

Med det nye bygget er antall lokasjoner i GREP redusert fra 13 til 7.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut