'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Ælvespeilet er på Snapchat

Kulturhuset vil ta deg med bak kulissene. Ved hjelp av Snapchat vil de vise deg hva de driver med og fortelle deg litt om hva som skjer.

Ane Hobæk Ose og Silje Brekke i salgs- og markedsavdelingen på Ælvespeilet- Vi lanserte på mandag, og har allerede får mange følgere, forteller Silje Brekke i salgs- og markedsavdelingen til Ælvespeilet.

- Vi hopper i det. Det er en ny kanal for oss. Her er det litt snakk om å prøve og feile. Ingenting er hugget i stein, sier medarbeider Ane Hobæk Ose. 

Sammen iverer de for sosiale medier. Ælvespeilet er fra før både på Facebook og Instagram. Ved hjelp av Snapchat når de spesielt den yngre delen av befolkningen

Snapchat er en uhøytidelig og leken mobilapplikasjon for deling av foto og video. Ved hjelp av denne tjenesten kan brukerne ta bilder, spille inn video, dele historier og legge til spesialeffekter (tekst og tegning).

Snapchat har tiltrukket seg over halve Norge. Hele 93 prosent av landets kvinner mellom 18-29 år har en profil. Det samme har 83 prosent av menn i samme alder (Ipsos , 2017).

Slettes etter ett døgn
Ælvespeilet legger alle sine snaps i MyStory. Der blir innholdet synlig for alle følgerne. Snapene blir automatisk slettet etter 24 timer.

Legg til Ælvespeilet på Snapchat nå!

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut