'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Fronter ved Vestsiden skole

Fronter en en intern læringsplattform for hver enkelt skole. Den består av en rekke verktøy for samarbeid og læring på internett. Når man er knyttet til skolen, får man et brukernavn og passord. For brukerne av skolen vil Fronter være det stedet der man henter mest informasjon. Det er svært viktig at foresatte er aktive i bruken av Fronter. Henvend dere til skolen hvis dere ikke har brukernavn/passord.

Elever som bytter skole innen Porsgrunn kommune, vil beholde den samme brukerkontoen med brukernavn og passord, og få nye tilganger til den nye skolen. Det samme gjelder foresatte. Meld fra til kristian.slettene@porsgrunnskolen.no hvis noe ikke fungerer med brukerkontoen din.

Elevene bruker ikke egne identer før de kommer i 5. klasse. For 1. - 4. klasse er det de foresatte som har ident. Foresatte får brukernavn og passord utdelt ved skolestart i 1.klasse. Brukernavnet er den foresattes mobilnummer. Har man flere barn på samme skole, har den foresatte likevel bare ett brukernavn og passord.

Elever har FEIDE-pålogging. Det vil si at de logger på med den samme brukerkontoen på alle skolens PCer, Fronter og mange andre nettbaserte tjenester med login.

Trykk her for å komme til innlogging på Fronter.

Trykk her og les om foreldres nytte av Fronter.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut