Bestill vaksinetime

Innhold

Du må selv ringe for å bestille time til koronavaksinering. De som kan ringe nå er alle innbyggere som er 18 år eller eldre.

Ring 35 54 78 00 for timebestilling. Velg tastevalg 3. Telefonen er betjent mandag- fredag 08:30-15:00. Om du ikke kommer gjennom med en gang, prøv igjen litt senere!

Vaksineringen foregår i Beha-kvartalet. Adressen er C. E. Berg-Hanssens gate 20, 2. etg (med heis). Vi har samme inngang som Porsgrunn tannklinikk.

Har du enda ikke bestilt time til førstegangsvaksinering?

Dersom du enda ikke har bestilt time til dose 1, så anbefales det å gjøre dette snarest! Senere kan det bli vanskeligere å bestille time til førstegangsvaksinering grunnet nedgang i mottatte doser og at flere av dosene går til andregangsvaksinering.

Ønsker du å fremskynde dose 2?

Dersom du allerede har fått tidspunkt for vaksinering med dose 2, så kan den bli fremskyndet dersom du har tatt første dose for minimum 6 uker siden. Fikk du dose 1 for mindre enn 6 uker siden, må du vente med å ringe oss til det har gått 6 uker.

Ønsker du å utsette oppsatt time?

Det er ikke mulig å utsette en allerede oppsatt time til vaksinasjon. Unntaket er ved sykdom. Man kan spørre om å få et tidspunkt som passer når man blir satt opp på dose 2, men inntil 15 uker etter dose 1.

Til toppen