Koronatest

Innhold

Vi tilbyr ikke lenger koronatest til våre innbyggere via testsenteret eller legevakten

I et brev Helsedirektoratet har sendt til alle landets kommuner, kommer det fram at ordningen der innbyggerne kunne få gratis koronatest, nå skal avvikles. Dette betyr at koronatesting i Porsgrunn opphører.

Personer som ønsker koronatest og dokumentasjon på dette, for eksempel i forbindelse med reise, må oppsøke private tilbydere.

Siden starten av pandemien har det blitt testet over 66 000 mennesker ved testsenteret og legevakten i Porsgrunn. De ansatte har gjort en super innsats og har hatt hektiske hverdager siden våren 2020. Nå er ikke lenger behovet for massetesting til stede.

Kommunen er forberedt på raskt å trappe opp igjen aktiviteten om det skulle vise seg nødvendig. Men slik situasjonen er i dag, har vi ikke lenger behov for et bemannet testsenter.

Trenger du å ta en hurtigtest ved mistanke om koronasykdom kan du fremdeles hente det på Borgehaven sykehjem mandag-fredag kl. 10.00-14.00 og på Servicetorget i Bamble mandag- fredag kl. 07.30-15.00. Det er ikke nødvendig å registrere positiv test.

Til toppen