'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Flerkulturelt kontaktutvalg

Formannskapet har vedtatt at det skal opprettes et flerkulturelt kontaktutvalg i Porsgrunn med politikere, administrasjon og innvandrerrepresentanter/organisasjoner.

Merete Sjølie Pedersen  (AP) leder.
Per Gunnar Disch (SV) nestleder
Utviklingssjef Ingrid Elisabeth Kåss, administrasjonens kontaktperson

Utvalget møtes ca hver 6. uke. 

Porsgrunn er i dag en kommune med innbyggere som har bakgrunn fra mange ulike land og kulturer.  Ved å nedsette et flerkulturelt kontaktutvalg vil kommunen kunne være med på å skape en aktiv arena for det flerkulturelle samfunnet slik at inkludering skal bli selvsagt i alle sammenhenger, både i arbeid og fritid for alle aldersgrupper.

Ved valg av sammensetning for kontaktutvalget er det tatt hensyn til å prøve å få dekket alle aldersgrupper og bredden en har i samfunnet.

Følgende representanter er valgt fra politikerne:

Medlemmer                                         Varamedlemmer
Merete Sjøli Pedersen - leder                Tone Skau Jonassen
Hossein Alangeh                                        Håkon Stornes
Per Gunnar Disch – nestleder  Turid Holm Knudsen
Mahmoud Farahmand  Runar Bertiniussen
Inger Marit Osland  Anne Karin Hansen

Utvalget har også med representanter fra Telemark Innvandrerråd TIR,  Røde Kors, Høgskolen i sørøst Norge, International School Telemark, Keops, Porsgrunn Voksenopplæringssenter (1 student og 1 ansatt) Service avdelingen,  NAV Porsgrunn, Barnevernet.

Mandat:

Utvalgets mandat er å gi kommunen råd for å fremme det flerkulturelle perspektivet. Utvalget skal bidra til å skape dialog og brubygging mellom befolkningen i Porsgrunn kommune uansett kultur, religion og etnisk bakgrunn.

Flerkulturelt kontaktutvalg skal være et rådgivende organ for kommunen og skal gjennom dialog og henvendelser sette viktige spørsmål på dagsorden. Utvalget skal synliggjøre, drøfte og gi råd i forhold til sitt mandat.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut