Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Porsgrunn bibliotek

Porsgrunn bibliotek ligger sentralt i Porsgrunn sentrum, i Rådhusgata ved siden av rådhuset.

Porsgrunns byvåpen

Nå kan du forhåndstemme

Forhåndstemming til kommunestyre og fylkesting foregår her på biblioteket og på Servicesenteret i perioden 10. august - 11. september 2015. Husk å ta med valgkort og legitimasjon.  Les mer om forhåndstemming her.

 

FacebooklogoLik oss på Facebook, da vel ;)

Hjelp oss å nå over 1000 følgere. Klikk lik og bli med i trekningen av et gavekort på Ark Dyhring med verdi 1000 kroner. Klikk her

 

Bilde av plakatEkstremisme og endetid

Torsdag 3. september klokka 19 kommer forfatter og filmprodusent Dag Hoel med foredraget "Ekstremisme og endetid". Arrangementet er et samarbeid med Grenland Kirkeakademi. Entre kr. 100,-. Velkommen! Les mer her

 

Stor Lesefest på lørdag

Lørdag 5. september klokka 12 blir det stor fest for alle som har deltatt på Sommerles. Det blir trekning av flotte premier og isbar. Velkommen!

 

 

Bilde fra BokpratenBokpraten er snart tilbake

Torsdag 10. september kl. 12 starter Bokpraten opp igjen. Da du velkommen til en litterær halvtime der bibliotekets ansatte tar deg med på en reise i bøker som gleder og utfordrer. Kom innom da vel! Tidspunkt: Hver torsdag kl. 12. Les mer her

 

Digitalt tilbud

Er du mye på nettbrett og mobil? Da er det tre apper som kan være lurt å vite om. Bibliofil-appen gjør det lett å finne frem til bibliotekets tjenester, oversikt over egne lån, fornying og reservering og søk, les mer her.
eBokBib gir deg muligheten til å laste ned e-bøker via nettbrett og mobil, les mer om e-boktilbudet her.
Reisebiblioteket er en annen app som lar deg oppdage reiseguider, filmer, romaner og kulturhistoriske bøker om byer og land over hele kloden – Norge inkludert som er på ditt bibliotek.

 

Porsgrunn biblioteks logoSosiale medier

Porsgrunn bibliotek er på Facebook, Instagram og Twitter, følg oss gjerne for ukentlig boktips og andre morsomheter! Porsgrunn filmamatører har laget film om oss! "Et yrende liv" er tittelen, og her presenteres bibliotekets mange aktiviteter. Tusen takk til filmamatørene for den flotte filmen som kan ses her.

 

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Skriv ut