Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Porsgrunn bibliotek

Porsgrunn bibliotek ligger sentralt i Porsgrunn sentrum, i Rådhusgata ved siden av rådhuset.

Bilde fra Bokpraten

Bokpraten

Hver torsdag kl. 12  er du velkommen til en litterær halvtime der bibliotekets ansatte tar deg med på en reise i bøker som gleder og utfordrer. Kom innom da vel!  Les mer her

 

Logo for Porsgrunn bibliotek

Søndagsåpent

Vi har åpent hver søndag fra kl. 12-16! Legg gjerne søndagsturen innom for ferske aviser, varme vafler og en hyggelig stund på biblioteket. Velkommen!

 

                  Nå kan du se kort- og dokumentarfilm på nett helt gratis

Logo fra FilmbibNasjonalbiblioteket lanserer i disse dager Filmbib. Her kan du se kortfilmer og dokumentarfilmer av nyere dato. Alt du trenger er å logge deg inn med nasjonalt lånenummer og pin-kode. Les mer

 

Logo for Porsgrunn bibliotek

Stengt torsdag 10. desember

Torsdag 10. desember holder biblioteket stengt fordi vi skal ha planleggingsdag. Vi åpner igjen som vanlig fredag 11. desember kl. 08.00. Se våre åpningstider her

 

 

BibliofilappenLånekort på mobilen

Med Bibliofil-appen vil du få tilgang til dine lån og reserveringer, du kan søke i katalogen og du får en digital versjon av lånekortet. Det digitale lånekortet fungerer på samme måte som lånekortet ditt; det kan brukes i utlånsautomatene våre ved å scanne strekkoden fra mobilskjermen. Velkommen til et enda mer moderne
                            bibliotek!

 

 

Digitalt tilbud

Er du mye på nettbrett og mobil? Da er det tre apper som kan være lurt å vite om. Bibliofil-appen gjør det lett å finne frem til bibliotekets tjenester, oversikt over egne lån, fornying og reservering og søk, les mer her.
eBokBib gir deg muligheten til å laste ned e-bøker via nettbrett og mobil, les mer om e-boktilbudet her.
Reisebiblioteket er en annen app som lar deg oppdage reiseguider, filmer, romaner og kulturhistoriske bøker om byer og land over hele kloden – Norge inkludert som er på ditt bibliotek.

 

Porsgrunn biblioteks logoSosiale medier

Porsgrunn bibliotek er på Facebook, Instagram og Twitter, følg oss gjerne for ukentlig boktips og andre morsomheter! Porsgrunn filmamatører har laget film om oss! "Et yrende liv" er tittelen, og her presenteres bibliotekets mange aktiviteter. Tusen takk til filmamatørene for den flotte filmen som kan ses her.

 

 

Bokbad
med Thorvald Steen

Onsdag 14. oktober kl 19

Det usynlige biblioteket er en eksistensiell og inspirert roman som går til kjernen av menneskelig erfaring – hvem er vi i krig, i kjærlighet, i livets siste dager?

Denne spennende beretningen er innfallsvinkelen til bokbadet med Thorvald Steen. Han er en av Norges mest internasjonale forfattere, oversatt til over 20 språk. Bademester er Porsgrunns kultursjef Gina Winje.

Entre kr. 50,- Velkommen! 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Skriv ut