Velkommen tilbake

Innhold

Fredag 4. september åpnet Ælvespeilet hovedscenen for første gang siden landet gikk i lock-down i midten av mars. Publikum fikk en stor dose latter og godt humør når Are Kalvø presentererte sin «hyttebok fra helvete».

Omfattende tiltak er satt i sving for å sikre publikum trygge opplevelser denne høsten og det har ført til vesentlig redusert kapasitet i salene. Hovedescenen har fått stoler og bord på flatt gulv og noen få tilgjengelige seter på øvre amfi. Totalt sitter 154 publikummere i trygg avstand fra hverandre. Salene sprøytes med en nyutviklet spesialgass som desinfiserer alle flater. Som en bieffekt av de nye skjenkereglene kan de fleste i salen nå bestille og betale mat og drikke til bordet, fra mobiltelefonen. Alle bord er utstyrt med en kode som raskt leder bestillingen til riktig bord.

Kapasiteten i salene er som sagt betydelig redusert men dette betyr ikke færre arrangementer. Høstens program ble presentert denne uken med noe godt for alle og enhver. Om ikke du har fått programbladet i postkassa bør du ta en tur til www.elvespeilet.no  De siste forestillingene legges ut for salg i løpet av neste uke.

Tross de helt spesielle omstendighetene vi lever i om dagen så er det fremdeles mye å glede seg til. Derfor er det hyggelig å ønske publikum velkommen til nye, trygge og ikke minst minnerike opplevelser i storstua vår denne høsten.

Vi ses på Ælvespeilet!

Til toppen