Stenger Ælvespeilet inntil videre

Porsgrunn kommune har besluttet å holde kulturhuset Ælvespeilet stengt fra 11. november og inntil videre.

Beslutningen om midlertidig å stenge kulturhuset er tatt i lys av smittesituasjonen og innstramming i tiltak både på nasjonalt og regionalt nivå.

Stengingen er begrunnet i omfanget av kommende arrangementer, både hva gjelder tilreisende fra andre områder, totalt antall forestillinger og publikummere, samt forsvarlig avvikling av publikumsflyt.

- Vi har gjort dette av hensyn til vårt publikum, besøkende, artister og ansattes sikkerhet, sier leder av Ælvespeilet Erik Berg Friesl.

Følgende arrangementer vil foreløpig bli berørt:

• deLillos – 12. november
  • Sigrid Bonde Tusvik – 13. november
  • Woodstock, The experience – 14. november
  • Barnespeilet, Exo kids – 14. november
  • Opera på Lørdagsspeilet – 14. november
  • Bendik Hofseth – 17. november
  • Rasmus Wold, Sportsidiot – 21. november
  • Signe Marie Rustad – 21. november
  • Lørdagsspeilet, Guro og Symre – 21. november

- Vi jobber for øyeblikket med å utsette alle arrangementer, og vil gjøre vårt ytterste for at arrangementene kan gjennomføres ved en senere anledning. Vi ser frem til å ønske publikum velkommen tilbake så snart situasjonen tillater det, sier Friesl.

Elvespeilet Mat & Vinbar, og Grenland Kunsthall holder fortsatt åpent.

Billetter refunderes

Billettkunder er informert og alle billetter vil bli refundert i sin helhet inkludert billettavgiften.

Spørsmål om billetter rettes til: resepsjon@elvespeilet.no

Oppdatert informasjon

Ælvespeilets nettsider