Norges mest attraktive by?

Porsgrunn er blant tre av finalistene til statens pris for bærekraftig utvikling, Attraktiv by-prisen 2020. I dag hadde vi besøk av kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup.

Med på besøket var hans politiske rådgiver Jenny Clement von Tetzschner og Hilde Moe som er seniorrådgiver ved Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Ministeren skal dele ut prisen etter at juryen kårer en vinner i midten av september. Han ønsket derfor å besøke de 3 finalistene.

Selve juryen kommer på besøk til Porsgrunn 8. september.

Dagens befaring startet på hotellet på Kammerherreløkka og endte opp på Øya. Underveis fikk følget en liten omvisning via rådhusparken, kulturkvartalet, Storgata og elvepromenaden.

Vertskap for besøket var ordfører Robin Martin Kåss, varaordfører Anne Kristine Grøtting og opposisjonsleder Anne Karin Alseth Hansen.

Les mer i en tidligere sak her

MED GOD UTSIKT OVER BYEN: fra venstre opposisjonsleder Anne Karin Alseth Hansen, kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup, ordfører Robin Kåss og varaordfører Anne Kristine Grøtting.