Kan du bidra?

Innhold

Vi lager nå en oversikt over frivillige som ønsker å bidra til å sikre gode kommunale tjenester i disse korona-tider - dersom det blir nødvendig. Det kan bli mange oppgaver som vi kan komme til å trenge hjelp til, både innenfor helse og omsorg, men også andre områder. Vil du bidra?

Porsgrunn kommune deltar aktivt i den store felles helsedugnaden for å stoppe spredningen av koronaviruset. Det kan ta tid. Vi kan komme i en situasjon der vi, på grunn av karantene og sykdom, ikke har nok folk til å levere gode nok tjenester til våre innbyggere. Derfor ønsker vi allerede nå å skaffe oss en oversikt over frivillige som ønsker å bidra dersom det blir nødvendig. 

Vi ønsker å danne oss et bilde av hvilken kompetanse og ressurs du besitter. Fyll ut skjemaet nedenfor, så kan det hende vi tar kontakt med deg. På forhånd takk!

REGISTRERINGEN ER MIDLERTIDIG STENGT. Tusen takk for alle som har meldt seg så langt. Responsen har vært veldig bra. Vi jobber med å systematisere de som har registrert seg så langt. 

Til toppen