Idrettskretsen flytter til Porsgrunn

Innhold

Etter at idrettskretsene i Vestfold og Telemark ble slått sammen, har de vurdert hvor den sammenslåtte kretsen skulle ligge. Nå har et enstemmig styre bestemt seg for at Idrettens hus i Vestfold og Telemark skal ligge på Kjølnes i Porsgrunn.

- Begeistringen er stor for at valget om plassering av Idrettens hus falt på Porsgrunn, sier kultur- og idrettssjef Mariann Eriksen.

- Det er svært positivt for utvikling av Kjølnesparken som kraftsenter for idrett og fysisk aktivitet, og befester Porsgrunn som strategisk lokasjon i ny region. Vi ser frem til å ønske dem velkommen og til videre samarbeid, sier hun.

Kriteriene idrettskretsen har lagt til grunn for valget er økonomi, fasiliteter, utviklingsmuligheter, faglige omgivelser, attraktivitet, infrastruktur og geografisk lokalisering.

– På bakgrunn av disse er både Sandefjord og Porsgrunn gode alternativer for lokalisering, men Kjølnes peker seg ut som det aller beste, står det i en pressemelding kretsen sendte ut i dag.

Vedtaket innebærer at fem ansatte i Idrettens Hus i Sandefjord vil arbeidsplass fra Sandefjord til Porsgrunn, mens fire ansatte vil flytte arbeidsplass fra Skien til Porsgrunn.

Til toppen