Hun blir ny sjef for organisasjon og utvikling i Porsgrunn kommune

Hallfrid Os har takket ja til tilbud om stilling som kommunalsjef for organisasjon og utvikling i Porsgrunn kommune. Hun begynner i stillingen 21. mai i år.

I kommunalområdet organisasjon og utvikling (tidligere kalt administrasjon og støtte) er alle stab- og støttetjenestene i kommunen samlet. Dette gjelder blant annet økonomi og finans, IT, HR, kommunikasjon, service og politiske sekretariatsfunksjoner. Stillingen som kommunalsjef inngår som en del av rådmannens ledergruppe.

Hallfrid Os er 54 år og bor i dag i Fredrikstad, og hun flytter til Porsgrunn sammen med ektemannen i forbindelse med jobbskiftet. Hun er født og oppvokst i Farsund kommune. Os kommer fra rollen som stabssjef i seksjon for teknisk drift i Fredrikstad kommune, hvor hun har vært siden begynnelsen av 2019. Før dette var hun enhetsleder Mandal Bydrift fra 2013. Hun har 12-13 års erfaring fra ledelse, og har gjennomført flere endringsprosesser. Ellers har hun en svært allsidig yrkesbakgrunn, også fra privat næringsliv. De første årene i arbeidskarrieren var hun i Sjøforsvaret.

Hallfrid Os har utdannelse fra Forsvaret, er ADB-kandidat fra Norges Informasjonstekniske Høyskole, har master i ledelse fra Universitetet i Agder og har i tillegg studier i prosjektledelse og LEAN (dvs. kontinuerlig forbedring som metodikk).

- Jeg er veldig glad for at jeg har fått denne muligheten og gleder meg til å hilse på og bli kjent med nye kollegaer. Prosessen frem til nå har vist at det er et godt samhold og mye positivitet i Porsgrunn kommune, og det ser jeg virkelig frem til å bli en del av. Kommunalområdet organisasjon og utvikling har mange spennende arbeidsoppgaver som griper inn i hele virket til kommunen. Det i seg selv er spennende og noe jeg ser frem til å jobbe med.  

Rådmann Rose-Marie Christiansen er fornøyd med ansettelsen, og gratulerer Hallfrid Os med stillingen.

- Vi fikk mange søkere, men var ikke i tvil om at Hallfrid Os var den beste kandidaten. Nå gleder vi oss til å få henne med på laget. Hun fremstår som en erfaren og dyktig leder med sans for gode prosesser, strukturer og menneskelige kvaliteter. Vi ønsker henne hjertelig velkommen til Porsgrunn kommune, sier Rose-Marie Christiansen.

Til toppen