Høstferie i Bakgården Ungdomshus

Innhold

I høstferien vil det bli ulike aktiviteter på ungdomshuset, blant annet kreative verksted med smykkeverksted, maleverksted, kurs-brenne glassperler, trykking av t-skjorter, Halloweenverksted og tegnekurs.

Åpningstid Bakgården Ungdomshus

  • mandag 5. oktober til fredag 9. okotober klokken 14.00 – 21.00
  • lørdag 10. oktober klokken 12.00 – 20.00

Målgruppe: 8. trinn – 18 år

I høstferien vil det bli ulike aktiviteter på ungdomshuset, blant annet kreative verksted med smykkeverksted, maleverksted, kurs-brenne glassperler, trykking av t-skjorter, Halloweenverksted og tegnekurs. Det vil også være åpent i musikk- og filmstudio, gaming, VR-briller, Playstation, biljard, filmkveld, åpen scene, og mulighet for å låne øvingslokaler hvis man vil synge eller spille instrumenter.

Rocket Man kommer for å ha en kveld sammen med oss , hvor ungdom får høre om hvem de er, hva de gjør, og fremtidige prosjekter og aktiviteter. Her blir det presentasjon, mingling, pizza og film.

ZooComics kommer og arrangerer brettspill-kveld i kafeen vår, noe som har vist seg å være suksess ved tidligere arrangementer.

Det selvfølgelig bli anledning for  å slappe av og kose seg hvis man ikke ønsker å delta på aktiviteter. I kiosken er det salg av snacks og drikke, ute i bakgården blir det fyr på bålpanna og grilling av pølser, og vi serverer gratis kakao.

Alle aktivitetene vil bli delt på vår facebook-side og Instagram, ‘’Bakgården Ungdomshus’’ . Her vil informasjon, klokkeslett, eventuelt påmelding  for de ulike aktivitetene legges ut fortløpende.

Vi gleder oss til høstferie med Porsgrunns ungdom.

https://www.facebook.com/events/322992418794766/

Til toppen