Helsepersonell søkes til koronavaksinering

Vil du være med på vaksineringsarbeidet i Porsgrunn?

Vi er i gang med Covid-19 vaksineringen og planlegger for vaksinering av en større del av befolkningen fra uke 7. Hvor raskt vi får vaksinert innbyggere, avhenger av hvor mange doser vaksiner kommunen får tildelt hver uke.

Vaksineringen foregår på Porsgrunn bibliotek.

Vi ser etter deg som er fleksibel i forhold til arbeidstid, mengde og som ikke allerede er i aktiv tjeneste. Arbeidet vil være turnus dag/kveld og helg. Skriv i søknaden hvor mye du er interessert i å jobbe, og fra når du er tilgjengelig.

Vi gjør oppmerksom på at pensjonister i yrkesgrupper innen offentlig helsetjeneste kan jobbe under koronakrisen uten å få pensjonen redusert. Regelen gjelder frem til 1. juli 2021 og gjelder ikke de som får uførepensjon.

Rekruttering skjer fortløpende.

• Utføre Covid-19 vaksinering
  • Registreringsarbeid
  • Andre oppgaver