Hanne Winberg (55) er ny økonomisjef

Hanne Winberg tiltrer stillingen som ny økonomisjef i Porsgrunn kommune 6. april 2021

Winberg bor i Skien. Hun er kommunalkandidat og har blant annet en master i offentlig administrasjon fra Handelshøyskolen i København.

Hun har jobbet mange år innenfor økonomi og kommunal administrasjon. Hun har tidligere vært økonomisjef i Nissedal kommune og kommunalsjef for administrasjonen i Siljan kommune, samt jobbet både hos Fylkesmannen og i KS. Etter noen år som kommunalsjef for staben i Bø kommune, kommer hun nå fra stillingen som kommunalsjef for økonomi og digitalisering i nye Midt-Telemark kommune.

- Jeg takker for tilliten og ser frem til å starte i Porsgrunn kommune, sier Hanne Winberg.

- Vi gleder oss til at Hanne starter hos oss. Hun fremstår som kompetent, faglig dyktig og som en god leder. Vi opplever å ha gjort en god rekruttering av økonomisjef og ønsker henne hjertelig velkommen til Porsgrunn kommune, sier kommunalsjef Kari Teigen og rådmann Per Wold.