Fortsatt gratis å parkere sykkelen i sykkelskapene

Det er gratis å parkere sykkelen trygt i sykkelskapene på Kammerherreløkka og på bussterminalen på Skjelsvik. Gratisordningen gjelder ut mai.

Det samme gjelder for sykkelhotellet på Landmannstorget i Skien og for sykkelskapene i Siljan sentrum, på jernbanestasjonen i Skien og i Skien Fritidspark.

Sykkelparkering med app

Alle som vil bruke sykkelhotellet eller sykkelskapene må laste ned appen Bikely og registrer seg, navnet og kortinformasjon, selv om det er gratis.

Sykkelskapene er finansiert via Bypakke Grenland. Det er sykkelskapene i Porsgrunn ved Kammerherreløkka og sykkelhotellet på Landmannstoget som er mest brukt av de 6 lokasjonene.