Forbereder årets TV-aksjon

Varaordfører Anne Kristine Grøtting og medarbeiderne på Servicesenteret pakker bøsser og annet utstyr til årets TV-aksjon.

Pakker materiell: Varaordfører Anne Kristine Grøtting hjelper Ellen Barosen og Monica Eikeng ved Servicesenteret

I år skal innsamlingen til TV-aksjonen være en tradisjonell dør til dør aksjon med bøsser kombinert med digitale løsninger. I tillegg til å gi kontanter i bøsser, kan man benytte Vipps når bøssebærerne kommer på døra.

Det er et stort apparat som settes i gang. Pakking av materiell som skal ut til skolene har startet. Det skal fraktes ut til skolene. Gjennom mange år har alle skolene og deres rektorer, personale, FAU, foreldre og elever stått for organisering av kretsen og rekruttert bøssebærere.

- Organisatorer og bøssebærerne gjør en særdeles viktig og stor innsats. Vi er glade for at vi i år også får til et samarbeid med alle 13 kretsene i Porsgrunn kommune, sier varaordfører Anne Kristine Grøtting.

Varaordføreren skal fronte Tv-aksjonen for kommunen.

- Målet er at alle husstander i Porsgrunn skal få besøk av en bøssebærer innsamlingsdagen, sier hun.

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. Datoen for aksjonen er søndag 24. oktober.