- Bruk refleks!

Innhold

Det var oppfordringen fra ordfører i Porsgrunn Robin Martin Kåss og rådgiver i Trygg Trafikk Vestfold og Telemark Tor Egil Syvertsen delte ut reflekser på togstasjonen i Porsgrunn i morgentimene torsdag.

- Mørket er her og med det ennå en ting å passe på i trafikken. I dag er det den nasjonale refleksdagen, og vi i Trygg Trafikk i Vestfold og Telemark har utfordret ordførerne til å gjøre enn innsats over for egne innbyggere, forteller Syvertsen.
Det var han som utfordret ordføreren til å dele ut reflekser til togpassasjerene.
- Barn er generelt veldig flinke til å bruke refleks, men tellinger viser at voksne personer har en del å gå på der. Jeg oppfordrer alle til å finne frem refleksen og bruke den, sier Kåss.
- Alle er enige om at refleks er viktig og kan redde liv, men den lille livredderen er lett å glemme, sier Syvertsen.
Passasjerene som skulle med toget kl. 07:17 fra Porsgrunn mot Eidsvoll tok gjerne mot de fine refleksene som er designet av Fredrik Skavlan. En liten oppmuntring i vintermørket og et plaster på såret ettersom toget fra Porsgrunn ble innstilt, og turen fra Porsgrunn til Larvik ble erstattet med taxi.
- Var du ikke blant passasjerene perrongen i dag, kan du gjerne stikke innom Servicesenteret til kommunen, eller ta en tur på biblioteket. Der har de gratis porsgrunnsreflekser til utdeling, sier Kåss.
På bildet: reisende Donna Hansen fikk refleks av ordfører Robin Kåss og Trygg Trafikks Tor Egil Syvertsen.
På bildet: reisende Donna Hansen fikk refleks av ordfører Robin Kåss og Trygg Trafikks Tor Egil Syvertsen.
Til toppen