22. juli-markering

Det arrangeres minnemarkering da det i år er 10 år siden det grusomme terrorangrepet på Regjeringskvartalet og Utøya, 22. juli 2011.

I Porsgrunn markeres dette den 22. juli kl. 15:00, ved minnesmerket i Rådhusamfiet.

Det blir sang og taler.

Arrangementet er felles for kommunene i Grenland, og er åpent for alle.

Det blir begrenset kapasitet på 200 mennesker og sikkerhetsrutiner i tråd med smittevernsreglementet. Kontaktinformasjon til alle som deltar på minnemarkering blir registrert for å kunne bistå ved en eventuell senere smittesporing.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon ber vi deg om å holde deg hjemme.

I tillegg til minnemarkeringen, minner vi om flere arrangementer i forbindelse med dagen:

Det blir i Skien en egen minnegudstjeneste i forbindelse med 10-års markeringen etter de tragiske hendelsene i regjeringskvartalet og på Utøya. Dette er en felles gudstjeneste for hele Skien prosti (Siljan, Porsgrunn og Skien) i Skien kirke 22. juli kl. 1800.

Skien kirke og Østre Porsgrunn kirke vil i tillegg være åpne for besøk, for stillhet, lystenning og ro fra kl. 12 – 17. Det vil være bemanning med kompetanse til å ha en samtale, om noen ønsker det.

På bibliotekene i Porsgrunn og Skien vil det også være utstillinger, med alle bøker som er kommet ut med 22. juli som tema.

MINNEMARKERING

I rådhusamfiet i Porsgrunn ved minnesmerket kl. 15.00 – 16.00
NB: Arrangementet følger nasjonale smittetiltak:
Vennligst klikk her for oppdaterte bestemmelser

Program:

Solosang v/Arild Bakke

Velkomstord v/ordfører Robin Kåss

Minnetale v/ Mari Grong (16 år), leder for Skien AUF

Blomsternedleggelse ved Robin og Mari

Allsang: Til ungdommen v/ Arild Bakke

Tale ved ordfører Hedda Foss Five

Andre som ønsker å si noe