Åpningsuke-info Kjølnesbadet og Porsgrunn Arena

Endelig er splitter nye Kjølnesbadet og Porsgrunn Arena klare til bruk. I stedet for champagne til de få, blir det frukt, kaker og gøy for mange.

Bla deg gjennom hele programmet for åpningsuka fra fredag 17.januar t.o.m søndag 26.januar her: https://issuu.com/elvespeilet/docs/k

Hovedfoajeen pynter vi med fargerike badeballer, som barnehagebarn fra disse barnehagene har dekorert: Grep Rønningen barnehage, Hovenga-, Radehuset- og Vallermyrene barnehager, Borgeenga Barnehage, Vest-Tun Barnehage, Frednes barnehage, Norlandia Akrobaten Idrettsbarnehage  og Valhall barnehage.  Som takk for innsatsen får disse barna en egen mini-idrettsdag i Porsgrunn Arena, hvor elever fra Porsgrunn vgs er instruktører.

Ved inngangen til Kjølnesbadet er det bare å more seg over tidligere tiders badedraktmoter i utstillingen "Med høg skjering og plastinnlegg. Glimt fra badedraktene sin historie" som Astrid Hus, universitetslektor ved USN,  har laget.
Utstillingen henger fra fredag 17.januar til fredag 24.januar. I den siste arrangementshelgen blir det live fremvisning av mange av badedraktene på arrangementene som skjer da.

Vi inviterer til en allsidig åpningsuke hvor så godt som alt er gratis
(Poseidon har inngangsbilletter til stevnet sitt - men også mulighet for et lite gratisbesøk for nysgjerrige på lørdag morgen).

Målet med åpningsuka er også at du som ikke er fast hallbruker eller regelmessig bassengsvømmer, rett og slett blir nysgjerrig og tar en tur bort til de fine fasilitetene. Som jo kan sees på som en kommunal investering i det å gjøre oss alle mer aktive hele livet.

Hjertelig velkommen til å bli med på feiringen - det er kun på åpningsmarkeringen i Porsgrunn Arena 25.januar og badebalubaen i Kjølnesbadet 26.januar at du må tenke på å ha billett på forhånd.
Billetter til åpningsmarkeringen lørdag 25.januar kan du hente her:

https://tix.no/nb/elvespeilet/specialoffer/tickets/5316/

Billettene til badebalubaen henter du i kiosken på Kjølnes i åpningsuka i tidsrommet kl.16.00 til 21.00 mandag 20.januar t.o.m fredag 24.januar.

Til toppen