Tittei fikk Kongens fortjenstmedalje

John Fredrik Fosse er tildelt Kongens fortjenstmedalje. Ordfører Øystein Beyer overrakte ham den gjeve utmerkelsen under en lunsj på rådhuset fredag.

Bilde: John Fredrik Fosse og ordfører Øystein Beyer. I bakgrunnen ser vi medlemmer fra Kameratklubben Allianse og Brevik Olympiske Komité. Prisvinneren trodde i utgangspunktet han skulle opp for å diskutere løsninger for brannstasjonen i Brevik. Han ante ugler i mosen da han så at mange medlemmer fra både Kameratklubben Allianse og Brevik Olympiske komité kom og tok plass rundt bordet.

Det var Kameratklubben Allianse som nominerte Fosse til medaljen. De mente han fortjente medaljen for sin frivillige innsats og sitt samfunnsengasjement lokalt i Brevik by og Porsgrunn kommune gjennom hele sitt liv.

«Hans frivillige aktiviteter innehar også sosialt og humanitært arbeid over lengre tid. John Fredrik Fosse er et forbilde for hele distriktet i Grenland», heter det i søknaden.

Porsgrunn kommune gratulerer John Fredrik Fosse med medaljen, og takker for flott samfunnsnyttig innsats over lang tid!