Hva skal valgbilen hete?

Anne, Bjørn eller kanskje Valgjerd? Har du et passende navn på valgbilen kommunen ruller ut med før høstens stortingsvalg? Du kan vinne premier om du har et godt forslag!

Send forslagene inn her

En skisse på hvordan valgbilen kan se ut

Porsgrunn kommune ønsker å øke valgdeltakelsen ved stortingsvalget 2017. For å gjøre det enklere for folk å stemme, ruller vi ut på veien. Vi ønsker å omtale bilen med navn, men trenger hjelp til å finne et som fenger.

Vinn premier!
Beste forslaget premieres med et gavekort på Porsgrunn sykkelverksted, verdi 2 000 kroner.

Av alle de andre forslagene trekker vi ut 5 personer som får 2 kinobilletter hver.

Alle forslag må være inne før 15. mai.

Gjelder forhåndsstemmingen
I vår valgbil kan du forhåndsstemme i ukene før valget. Bilen kommer til å stå på annonserte plasser rundt om i kommunen. Alt du trenger for å stemme er legitimasjon.

Valgdeltakelsen i 2013
77,2 prosent av Porsgrunns innbyggere stemte ved Stortingsvalget 2013. Det er litt under landsgjennomsnittet på 78,3 prosent.