Folkemøte om idrett og fysisk aktivitet

Porsgrunn kommune skal lage en kommunedelplan om idrett og fysisk aktivitet for perioden 2017 – 2027. Vi vil ha innspill fra innbyggerne, lag og foreninger og inviterer derfor til folkemøte 20. og 27. mars.

JoggereFormålet med planen er å utarbeide et strategisk styringsdokument for Porsgrunn kommune sin politikk på hele idrettsfeltet de neste 10 årene.

Planen skal ta inn over seg både foreningslivets muligheter til å drive, samt å videreutvikle tilbudene til innbyggerne. Det regionale perspektivet i anleggsutvikling og kommunens egeninnsats på området idrett og fysisk aktivitet blir også en del av planen.

Idrettslivet i Porsgrunn er preget av stor aktivitet til det beste for barn og unge spesielt, men også for innbyggerne forøvrig. Revideringen er derfor viktig og av stor betydning for innbyggerne.

Sluttresultatet blir et arbeidsverktøy for administrasjonen i årene som kommer.

Planen legges frem til sluttbehandling i formannskap og bystyret høsten 2017.

Om du har innspill eller ønsker knyttet til kommunens satsing på idrett, friluftsliv eller annen tilrettelegging for fysisk aktivitet er dette en god anledning å komme med dem.

Plangruppen vil være til stede for å legge frem utkast til plan og samtidig ta imot de innspill som kommer. For at flest mulig skal mulighet til å delta, har vi satt opp to ulike dager.

Når: mandag 20. mars 2017 kl. 1730 – 2000 og mandag 27. mars 2017 kl. 1730 – 2000
Hvor:
Ælvespeilet, sal 2
Påmelding på e-post til: jorgen.olsvoll@porsgrunn.kommune.no