Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Grønli skole

Grønli skole er en barneskole med ca.320 elever fordelt på de syv trinnene. Det er over 40 ansatte på skole og SFO. Bjørn Kronstad er skolens rektor.

Skolen er organisert i team. Lærerne jobber på 1.-3.team, 4.-5.team eller 6.-7.team. Denne organiseringen skaper gode og strukturerte samrabeidsformer, og lærerne blir svært godt kjent med faglige krav og sosialt utviklingsnivå i de ulike aldersgruppene.

Grønli skoles SFO har tilbud fra 1. til 4. trinn. Det er over 150 av skolens elever som benytter seg av SFO-tilbudet. Les mer under SFO.

BiblioteketSkolen ble bygget i 1965. I 1997 ble det oppført et nytt undervisningsbygg i to etasjer, og høsten 1998 fikk skolen ny gymsal. I 2003 åpnet en ny del som nå rommer klasserom for 3.-4. trinn, et stort bibliotek og hovedbasen til SFO. Våren 2014 ble administrasjonsbygget bygget ut og eksisterende bygg oppgradert.

Skolegården er variert og romslig og tilbyr til mange aktiviteter. Vi har en stor grusbane som er delt inn i to fotballbaner og en håndballbane om sommeren. Grusbanen blir islagt om vinteren. I tillegg til skolegården mellom bygningene har vi også en egen skoleskog, klatrestativ, husker, sandkasser og rutsjebane.

I friminuttene kan elevene låne leker i Utlånssentralen. Denne ordningen har tidligere vunnet kommunens Kvikkaspris.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut