'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Universell utforming

Porsgrunn kommune deltok i perioden 2005 - 2008 i Miljøverndepartementets nasjonale satsing på universell utforming gjennom pilotkommuneprosjektet BU31.

Sluttrapporten for Porsgrunn kommunes arbeid som pilotkommune inneholder en oppsummering av prosjekter og erfaringer for denne perioden. I 2009 kom Regjeringen med en ny handlingsplan for universell utforming og økt tilgjengelighet, som gjelder for perioden 2009 – 2013. Handlingsplanen støtter opp under implementeringen av ny diskriminerings- og tilgjengelighetslov, ny plan- og bygningslov og annen lovgivning som omhandler universell utforming.

Ressurskommune for universell utforming 2009 – 2013
Porsgrunn kommune er utnevnt som én av 13 ressurskommuner i landet innenfor feltet universell utforming. Målet med ressurskommuneprosjektet er at de tidligere pilotkommunene skal bidra med sin kompetanse og erfaring i det videre arbeidet med universell utforming, både på kommunalt, regionalt og nasjonalt nivå.

I Porsgrunn kommunes Prosjektplan for ressurskommunearbeidet 2009-2010 og Aktivitetsplan 2010 kan du lese mer om kommunens fokusområder i forbindelse med arbeidet som ressurskommune for universell utforming.

Kontaktpersoner for universell utforming i Porsgrunn kommune
Dersom du har spørsmål om kommunens arbeid med universell utforming, kan du ta kontakt med:

Kommuneergoterapeut Marit Kjelling, Borgehaven bo- og rehabiliteringssenter,
e-post: marit.kjelling@porsgrunn.kommune.no, tlf: 35 54 24 22

Landskapsarkitekt Kjersti Berg, Byutvikling (i permisjon for perioden 23.07.10 – 04.04.11)
e-post: kjersti.berg@porsgrunn.kommune.no, tlf: 35 54 78 86

Ytterligere informasjon om arbeidet med universell utforming finnes på Miljøverndepartementets hjemmeside: www.universell-utforming.miljo.no

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut