'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Idrettens grunnlovsmarkering i Porsgrunn

Alle idrettslag i Porsgrunn er invitert til å delta med sine arrangement i uken 3.–11. mai for å dele og vise fram idrettsgleden. Idrettslagene feirer også grunnlovsjubileet!

Idrettens uke i Porsgrunn

Det å ha frihet til å drive med den idretten man ønsker, og kunne delta ut fra sine forutsetninger er verdt å dele. Som en ekstra markering vil det bli tatt bilder fra det som skjer slik at disse deles på Instagram. Målet er at en lang lenke av idrettsglade mennesker vil vise samholdet og styrken i felleskapet.

Instagram: #broderlenke.

Dokumentasjon og premiering

Det sendes inn bilde fra alle arrangementene på #broderlenke. Motivet bør være relatert til idrettsaktiviteten, men hvor broderlenken er framtredende (broderlenke – personer holder hendene i kryss foran seg og holder hverandre i hendene i en rekke). Premiering av de beste broderlenkebildene.

Del dine bilder og ta i bruk #broderlenke!

Ja vi <3 idretten!


Arrangementer i perioden 3. til 11. mai 2014:


Porsgrunnsstafetten


Lag: Urædd Friidrett
Dato: Lørdag 3. mai
Klokkeslett: 15.00–17.00
Sted: Start–mål på Rådhusplassen i Porsgrunn

Urædd Friidrett arrangerer porsgrunnsstafetten! Stafetten er en tradisjonsrik stafett for alle klasser i sentrumsgatene. Åpen klasse med premiering for beste utkledning med tema grunnlovsjubileet.

Juniorkvelder fra 10–18 år

Lag: X’n Dartklubb
Dato: Mandag 5. og tirsdag 6. mai
Klokkeslett: 18.14–20.14
Sted: Klubblokalene Heigata 8, Porsgrunn Vest

X’n Dartklubb arrangerer juniorkvelder med muligheter for alle å lære å prøve selv. Kanskje spille litt mot lagets juniorer? Det koster ingenting, klubben har utstyr. Juniorkveldene passer for barn/ungdom fra 10–18 år.

Aktivitetsdag og Stridsklevmarsjen

Lag: Stridsklev Idrettslag
Dato: Mandag 5. mai
Klokkeslett: 18.14–20.14
Sted: Stridsklev kunstgressbane

Aktivitetsdag: Alle barn på Stridsklev og Hovet inviteres til aktivitetsdag, Her kan alle få prøve seg i fotball (løkkecup), på rulleski (skisprint) og sykkel (terrengsprint). Premiering til alle. Stridsklevmester kåres fra 11 år og oppover.

Stridsklevmarsjen: Start og mål på kunstgressbanen, barn blir premiert.

Rekruttkarusellen

Lag: Porsgrunn O-lag
Dato: Tirsdag 6. mai
Klokkeslett: 17.30–19.30
Sted: Rådhustrappa/parken

Porsgrunn O-lag arrangerer «Rekruttkarusellen»: Korte orienteringsløyper i gater og parker i området minneparken til nord for Ælvespeilet. Karusellen er beregnet for barn fra 6–12 år, men det vil i tillegg være en voksenløype, og ungdommene samles til trening.

Seniorkveld

Lag: X’n Dartklubb
Dato: Onsdag 7. mai
Klokkeslett: 18.14–20.14
Sted: Klubblokalene Heigata 8, Porsgrunn Vest

X’n Dartklubb  arrangerer seniorkveld fra 18 år og oppover. Se hvordan klubben trener, prøv noen piler selv, og kanskje litt spill mot klubbens egne? Det koster ingenting, klubben har utstyr.

Grunnlovsseilas

Lag: Brevik Seilforening
Dato: Onsdag 7. mai
Klokkeslett: 18.14–20.14
Sted: Seivall Seilsenter

Brevik Seilforening arrangerer grunnlovsseilas med fellesstart kl. 18.14. Idealtid, den som er i mål nærmest kl. 19.05, vinner. Seilasen avsluttes 19.45, før det blir premieutdeling med kake og kaffe kl. 20.14. Skippere med mannskap oppfordres til å stille i antrekk som passer for historien.

Klubbkveld

Lag: X’n Dartklubb
Dato: Torsdag 8. mai
Klokkeslett: 18.00–22.00
Sted: Klubblokalene, Heigata 8, Porsgrunn Vest

Brevik Seilforening arrangerer klubbkveld som er åpen for alle. Kom innom for en prat og bli gjerne med å spille. Det koster ingenting, klubben har utstyr.

Porsgrunn City Race

Lag: Porsgrunn O-lag
Dato: Torsdag 8. mai
Klokkeslett: 18.14–20.14
Sted: Arena Rådhus-plassen, løp i sentrum

Porsgrunn O-lag arrangerer Porsgrunn City Race: Orienteringsløp i full lengde i by/urban bebyggelse. London, Edinburgh og Barcelona har gjort det tidligere, nå kommer Porsgrunn for fullt.

Presentasjon av Porsgrunn Handicapidrettslag

Lag: Porsgrunn Handicap il
Dato: Lørdag 10. mai
Klokkeslett: 11.00–14.00
Sted: Down Town, plassen mellom DT og Grängeshallen

Porsgrunn Handicapidrettslag presenterer seg og viser hva de har å tilby. Det blir muligheter til å prøve boccia samt få en kopp kaffe og en kakebit.

Roåpning på Gunnekleiva

Lag: Porsgrunn Roklubb
Dato: Lørdag 10. mai
Klokkeslett: 12.00–14.00
Sted: Roklubbens anlegg, Kirstistien ved Gunnekleiva

Porsgrunn Roklubb arrangerer roåpning på Gunnekleiva – sesongstart på vannet for roklubben. Flaggheising og paraderoing. Her blir det mulig å prøve seg på vannet for nybegynnere i en av klubbens båter og ta en titt på klubbens materiell og anlegg. Grillen fyres opp.

Åpen dag på Bjørntvedt

Lag: Porsgrunn Tennisklubb
Dato: Lørdag 10. mai
Klokkeslett: 11.00–15.00
Sted: Tennisanlegget på Bjørntvedt

Porsgrunn Tennisklubb arrangerer åpen dag på Bjørntvedt. Her kan alle komme for å prøve seg på tennisspill. Klubbens trenere er til stede og kan gi teknisk veiledning. Det er anledning til å låne utstyr av klubben.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut