Søk om tilgjengelighetsprisen for 2019!

Vet du om noen som har bidratt til å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede i Porsgrunn kommune?

Rød benk

Tilgjenglighetsprisen gis til offentlig tilgjengelige steder av alle slag. Det kan være tilgjengelighet til bygninger, informasjon, kultur, friluftsliv, idrett, arbeid, nærmiljø, restauranter, kaféer etc.

Kravet for å bli vurdert er at det har blitt foretatt endringer for å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede. Dette gjelder alle former for funksjonshemming.

Prisen består av 25 000 kroner og et diplom.

Søknad sendes på e-post til: postmottak@porsgrunn.kommune.no og merkes “Tilgjengelighetsprisen 2019”. Frist: 10 januar 2020.

Spørsmål kan rettes til leder for kommunalt samarbeidsråd for personer med funksjonsnedsettelse, Ragnar Anundsen tlf. 917 19 136.

Tilgjengelighetsprisen deles ut på Frivillighetskonferansen 23. januar 2020.